Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Jurnalista Natalia Morari a informat că este ameninţată

12 iul. 2016,, 11:46   Societate
6346 2
Журналистка Наталья Морарь сообщила, что в ее адрес поступают угрозы
Foto: imageshack.us

Cunoscuta jurnalistă Natalia Morari, care moderează emisiunea Interpol la TV7, a informat că este ameninţată.


Despre aceasta prezentatoarea a informat la finalul emisiunii sale, luni seara.

"Sursele mele din instituţii de stat mau informat că anumite structuri sînt la serios îngrijorate în legătură cu divulgările făcute de oaspeţii emisiunii în ultimele ediţii. Sînt avertizată să fiu atentă acasă, în oraş. Îmi scriu să nu las fără supraveghere lucrurile personale, inclusiv hainele, când merg la sala de sport. Toate acestea alarmează, voi ţine cont. Nu pot spune cine mi-a scris, dar sînt prieteni de-ai mei, informaţiile căror anterior erau veridice şi mă ajutau în activitate", a spus Morari.

Ea a subliniat că este vorba despre ediţiile în care fostul şef adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, şi fostul şef al Departamentului Băncii Sociale, Sergiu Sagaidac, au relatat detalii ale furtului de bani din sistemul bancar. De asemenea, cei doi au venit cu nume concrete ale persoanelor implicate în această schemă.

"În pofida acestor ameninţă voi continua să fac asemenea emisiuni, pentru ca oamenii să poată afla cât mai mult despre ce s-a întâmplat", a spus Morari la finalul emisiunii, la care din nou a participat Mihail Gofman.

În cadrul conversaţiei prin skype din SUA fostul funcţionar, de asemenea, a avertizat-o despre pericolul care o paşte. "Fiţi atentă unde mergeţi şi ce faceţi. Nu lăsaţi lucrurile personale şi geanta fără supraveghere. Dacă plecaţi peste hotare, verificaţi automobilul, rezerva", a spus Gofman. El a mai subliniat că Sergiu Sagaidac, aflat în Marea Britanie, "are nevoie de pază de corp" deoarece şi el este în pericol.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?