X 
Arşiţa stiri: 173
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Un șofer recunoaște că a primit zeci de mii de lei pentru a duce oameni la protestele PP Șor

21 mai. 08:00   Societate
7761 2

Un bărbat, fost șofer de rută din Bălți, a recunoscut în fața instanței că a transportat organizat persoane la protestele organizate de fostul Partid Șor.

Bărbatul spune că a primit 10 și, respectiv, 20 de mii de lei pentru două curse de la Bălți spre Chișinău, bani pe care îi transmitea ulterior șefului său. Declarațiile au fost făcute în cadrul audierilor pe marginea dosarului privind finanțarea ilegală a partidului Șor, notează Noi.md cu referire la tv8.

Potrivit procurorilor, acuzarea de stat mai are de audiat în instanță opt martori, după care urmează audierea martorilor apărării.

Amintim că Marina Tauber și Partidul Politic Șor, ca entitate juridică, sînt acuzați pe patru capete de acuzare pentru falsificarea rapoartelor privind finanțarea campaniei electorale și a partidului politic, dar și acceptarea finanțării ilegale din partea unui grup criminal organizat. Suma totală a banilor iliciți a fost estimată la peste 195 de milioane de lei.

Anterior, Ilan Șor a recunoscut că a primit bani din Federația Rusă, resurse financiare care erau folosite pentru hrana și transportarea persoanelor la protest, însă a negat că i-ar fi plătit pe manifestanți.

7
4
1
0
29

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав