Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4037

Reparația bulevardului Ștefan cel Mare s-a mutat pe alte porțiuni

4 iul. 2016,, 11:05   Capitala
1935 0
Foto: livejournal.com

Începînd cu ziua de astăzi, 4 iulie, au intrat în vigoare noile restricții privind restricționarea circulației transportului pe bulevardul Ștefan cel Mare.


Pînă pe 1 august lucrările de renovare urmează să fie desfășurate de la strada Bănulescu-Bodoni pînă la strada Toma Ciorbă. Anunțul în cauză a fost făcut în cadrul ședinței operative a Primăriei din 4 iulie, de către șeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţi al capitalei, Igor Gamerţchi, transmite NOI.md.

Autoritățile menționează că cele mai multe dintre lucrările de reparații sînt planificate a fi executate pe timp de noapte, în zilele de odihnă însă, dacă va fi este necesar, vor fi efectuate și ziua. În legătură cu aceasta va fi modificată circulația transportului în comun. Rutele de troleibuz № 4, 8, 22 și 28 vor circula pe străzile paralele.

Anterior, pentru ca să poată fi efectuate lucrările de reparații a fost blocată circulația transportului prin Piața Marii Adunări Naționale. Atunci autoritățile au căzut de acord cu protestatarii de la"Platforma DA» ca tabăra de corturi să fie mutată pe trotuar.



Lucrările de reparații de pe bulevardul Ștefan cel Mare se desfășoară în cadrul proiectului privind reconstrucția mai multor străzi din centrul Chișinăului, inclusiv Alecsandri și Negruzzi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?