X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Liceenii din Avdarma au primit în dar notebook-uri din partea mecenaților

27 oct. 2015,, 12:45   Societate
2576 0
Лицеисты из Авдармы получили ноутбуки в подарок от меценатов
Foto: avdarma.md
Elevii liceului „M. Celenghir” din Avdarma au primit în dar notebook-uri. La ceremonie elevilor le-au urat succes conducerea liceului și tovarășii mai mari. În acest an în clasele liceale din Avadara studiază 12 elevi.

„În lumea cunoștințelor este important ca fiecare om să manifeste interes față de disciplinile școlare, inovațiile științifice, față de tot ce se întîmplă în jurul nostru. În lumea tehnologiilor informaționale este greu de imaginat cum informația ar putea fi căpătată fără gadjeturi moderne. Voi le folosiți cu iscusință și rezultatele voastre se văd. Doresc să continuați să munciți serios în studierea disciplinilor și să vă pregătiți bine pentru examenele de bacalaureat”, a spus directoarea liceului, Elena Caramit.

Potrivit elevilor, ei vor folosi notebook-urile pentru căutarea informațiilor noi, pregătirea pentru ore și obținerea de noi cunoștințe, scrie avdarma.md.

Ideea oferirii în dar a notebook-urilor elevilor claselor liceale este susținută de mecenați pentru al treilea an consecutiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?