X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

„Viorica-Cosmetic” și Eumama.md i-au premiat pe laureații concursului foto „Bebeluş fericit” (VIDEO)

30 sep. 2015,, 16:25   Societate
4123 0
Foto: noi.md
Pe 21 septembrie s-a încheiat concursul „Bebeluș fericit”, organizat de compania „Viorica-Cosmetic” și revista Eumama. În conformitate cu condițiile concursului, participanții trebuiau să-și fotografieze bebelușul în timpul scăldatului sau masajului și să expedieze pozele pe adresa electronică a revistei Eumama. În imagine trebuia să fie și un produs din noua serie „Bebeluș” a companiei „Viorica-Cosmetic”.

Coordonatorul revistei Eumama și unul dintre organizatorii concursului, Ludmila Aghenii, a menționat: „Luînd decizia de a organiza acest concurs pentru tinerele mame, mi-am îndreptat atenția către noua serie «Bebeluș» a companiei «Viorica-Cosmetic». De ce am ales «Bebeluș»? Pentru că este un produs calitativ autohton cu care ne putem mîndri”.

Bilanțul concursului a fost făcut pe 23 septembrie, în atmosfera plăcută a unui restaurant din Chișinău. Pentru desemnarea învingătorilor a fost organizată o tombolă. Astfel, Ana Casian-Musteață, Galina Oblețova și Viroica Șargarovschi au intrat în posesia unor certificate în baza cărora pot primi orice producție „Viorica-Cosmetic”. Premiul principal i-a revenit Elenei Secrii – o sesiune foto individuală și publicarea fotografiilor bebelușului în revista „Aquarelle”.

„Nu m-am așteptat să cîștig! Am aflat întîmplător despre acest concurs, am fotografiat copilul meu și am expediat pozele la redacția revistei”, a declarat încîntată de rezultatele loteriei cîștigătoarea premiului principal. „De mic copil folosesc producția de la «Viorica-Cosmetic» și îmi este foarte plăcut să primesc premiul mare anume de la Viorica”.

Brand managerul companiei „Viorica-Cosmetic”, Daria Cîrlig, a menționat că produsele din seria „Bebeluș” nu sînt cu nimic inferioare brandurilor mondiale, iar în multe privințe le depășesc. În primul rînd, producția „Viorica-Cosmetic” este mult mai sănătoasă, deoarece este bazată pe componente naturale, spre deosebire de producția de import, care abundă în componente chimice.

„Bebeluș” este o nouă serie de produse cosmetice pentru micuții cu vîrsta cuprinsă între 0 și 3 ani. Aceste produse se bazează în exclusivitate pe componente naturale (uleiuri naturale, levănțică, sîmbure de caise), de aceea sînt absolut inofensive pentru pielea fină a copiilor.

Compania „Viorica-Cosmetic” deja mai mult de 26 de ani produce cosmetice și parfumerie de cea mai înaltă calitate, care încorporează toată bogăția naturii. Tehnologiile moderne si tendințele contemporane în industria frumuseții și ingredientele se regăsesc în produsele companiei. Pe parcursul întregii perioade de activitate principiile de bază ale companiei au fost loialitatea față de clienți și fabricarea producției de calitate la prețuri accesibile. Produsele companiei de nenumărate ori au fost premiate la concursurile și expozițiile naționale și internaționale.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?