X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4012

Muravschi: Oare participanții la eveniment nu înțeleg absurditatea acestuia?

21 aug. 2015,, 14:36   Societate
11318 5
Муравский: Неужели участники события не понимают его идиотизма?
Foto: ff.md
„Îmi cer iertare pentru brutalitate, dar oare chiar participanții nu înțeleg absurditatea evenimentului care s-a produs, a scris pe rețelele de socializare fostul vicepremier al Moldovei Alexandru Muravschi în legătură cu faptul că Inspectoratul General al Poliției și Banca Națională a Moldovei au semnat un acord de colaborare, relatează NOI.md.

Părțile Acordului au declarat că scopul cooperării este „prevenirea și descurajarea falsificării monedei naționale. Părțile vor colabora în cadrul legislației și în conformitate cu atribuțiile lor de asigurare a securității și sporire a nivelului sistemului bancar și financiar”.

În opinia lui Alexandru Muravschi, aceste două instituții de stat inițial „sînt obligate să lupte cu încălcările legislative și să coopereze în cadrul competențelor sale, mai mult, chiar să acționeze de comun acord cu toate celelalte instituții publice. De aceea el s-a arătat atît de surprins de acest acord. „Adică fără acest acord ei nu-și vor executa atribuțiile. FOARTE FRUMOS DIN PARTEA LOR!!!”, s-a arătat indignat fostul vicepremier: organele de stat imită o activitatea intensă în loc să-și îndeplinească obligațiunile.

Banca Națională, Inspectoratul General al Poliției, Moldova, Alexandru Muravschi
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?