X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Atentat la Bangkok: Numărul victimelor a ajuns la 27 de morți

18 aug. 2015,, 04:00   Externe
3470 0

Foto: agerpres.ro

Cel puțin 27 de persoane au murit și peste 80 au fost rănite - inclusiv câțiva cetățeni străini - în atentatul care a avut loc luni seara în centrul capitalei thailandeze Bangkok, informează agenția de presă TASS, care citează postul de televiziune local Nation.Potrivit postului de televiziune citat, dintre cetățenii răniți cei mai mulți sunt turiști chinezi și japonezi.

Inițial, poliția thailandeză a anunțat că atentatul s-a soldat cu cel puțin zece morți și numeroși răniți. Atentatul a avut loc în apropiere de un sanctuar și de un centru comercial, într-un moment al zilei când numeroși turiști și credincioși vizitează acest sanctuar aflat în aer liber. Potrivit cotidianului Bangkok Post, au explodat două bombe artizanale: inițial una care era fixată de un stâlp lângă sanctuarul hindus, apoi, la scurt timp după aceasta, a explodat o altă bombă artizanală atașată la o motocicletă, ceea ce a dus la avarierea mai multor taxiuri parcate în apropiere.

De asemenea, potrivit cotidianului Bangkok Post, geniștii sosiți la fața locului au dezamorsat alte două bombe descoperite acolo. Potrivit ministrului apărării al Thailandei, Prawit Wongsuwong, teroriștii au vizat cetățeni străini, pentru a afecta turismul în această țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?