X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Dacă s-ar schimba guvernarea ar pleca sau nu șefa Procuraturii Anticorupție. Ce spune Dragalin

3 mai. 08:15   Societate
4320 0

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin susține că nu ar renunța să conducă instituția în cazul în care s-ar schimba guvernarea, iar puterea ar ajunge în mîinile actualei opoziții.

În opinia lui Dragalin, într-o astfel de situație, provocarea și rolul procurorului-șef anticorupție ar fi și mai importante.

„Aș rămîne! Atunci ar fi și mai important rolul șefei PA”, a declarat Dragalin la „Cutia Neagră” după ce a fost întrebată dacă ar alege să își continue activitatea dacă la putere ar veni partide pro-ruse.

Veronica Dragalin a mai spus că în ciuda criticilor în adresa activității Procuraturii Anticorupție, nu i s-a cerut niciodată să plece. Șefa PA nu a spus direct dacă s-a gîndit vreodată să demisioneze.

„Această funcție nu este simplă și am avut timpuri cînd era greu și m-am întrebat dacă ceea ce fac aici este de folos sau nu. Dar sînt aici și nu am avut niciun moment de regret că am acceptat această provocare și am venit în această funcție”, a subliniat șefa PA.


Veronica Dragalin a mai dat asigurări că nu aspiră la fotoliul de procuror general. Dragalin a venit la șefia Procuraturii Anticorupție în august 2022.

4
4
0
2
21

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?