Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Lucrările de reparaţie pe bulevardul Ştefan cel Mare au fost oprite

15 aug. 2015,, 11:30   Societate
3069 2

Foto: frocus.net

La două luni de la începutul lucrărilor de reparație a bulevardului Ştefan cel Mare din Capitală, principala arteră a oraşului rămâne neschimbată. Autorităţile locale nu au fost de găsit pentru a ne explica de ce carul a rămas pe loc şi unde au dispărut muncitorii.

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Capitalei, lucrările de renovare a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt au început în data de 10 iunie. Atunci, funcționarii publici au anunțat că vor fi reparate carosabilul și trotuarele. Câțiva muncitori au săpat un șanț și au adus camioane cu nisip. Peste o lună de la demararea lucrărilor, acestea au fost oprite brusc, iar principala stradă a Capitalei a rămas plină de gropi. Unii oameni spun că bulevardul arată deplorabil.

Alții consideră însă că bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt arată bine.

După mai multe încercări de a afla de ce lucrările au fost oprite, Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, şi şeful Direcţiei Transport, Igor Gamreţchi, de la care am vrut să aflăm de ce au fost oprite lucrările, nu au fost de găsit. Nici reprezentanţii companiei de construcţii care a câştigat licitaţia nu ne-au putut oferi detalii despre acest subiect.

Potrivit Primăriei Capitalei, pentru a repara bulevardul Ștefan cel Mare sunt necesare 22.000.000 de euro, bani oferiți de Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare și de Banca Europeană de Investiții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?