X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Cum a fost sărbătorită Ziua Internațională a Familiei în Chișinău

16 mai. 12:30   Capitala
2626 0

Ziua Internațională a Familiei a fost sărbătorită în scuarul „Mihai Dolgan” din sectorul Centru al Chișinăului, oferind o multitudine de activități pentru toate vîrstele. La eveniment au participat și viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, și pretorul sectorului Centru, Vadim Hîncu.

Programul a inclus evoluții artistice ale Danei Markitan, o cunoscută interpretă de muzică ușoară, precum și ale elevilor de la „Markitan Vocal School” și „Idea Music Studio”. De asemenea, copiii din centrele comunitare ale Direcției pentru Protecția Drepturilor Copiilor din sector și cei de la centrul de plasament „Regina Pacis” au avut ocazia să-și arate talentul.

Printre activitățile desfășurate s-au numărat desene pe asfalt, face-painting, concursuri de picturi tematice dedicate Zilei Familiei și flashmob-uri organizate de mămici și de proiectul elvețian „Viața Sănătoasă” cu animatorii clubului Mikelino. Au fost organizate și ateliere de confecții manuale și Aikido, competiții de șah și dame, testări medicale gratuite, distribuirea de pliante informaționale pentru o familie sănătoasă, dansuri și înscenări teatrale. Nu au lipsit dulciurile, înghețata, diplomele și aplauzele entuziaste din partea publicului.


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?