Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Oportunități de afaceri în Chișinău: Sînt anunțate licitații pentru comerțul ambulant

16 mai. 14:45   Capitala
1809 0

Pe data de 31 mai 2024, de la ora 12:00, în incinta Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43, vor fi desfășurate licitațiile deschise nr. 34, nr. 35, nr. 36, nr. 37 și nr. 38, pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului.

La cele 5 concursuri puteți participa pentru revendicarea dreptului de a comercializa din gheretă: presă periodică, băuturi răcoritoare și fierbinți, produse de cofetărie și patiserie, apă potabilă, fructe și legume, flori, vată de zahăr și/sau popcorn, articole de artizanat, servicii de multiplicare, copertare, foto, servicii de închiriere a bunurilor recreaționale (mașinuțe electrice pentru copii), servicii de vulcanizare, agreement, terase de alimentație publică, amplasate în parcuri.

Termenul limită de depunere a cererilor este pînă la data de 27.05.2024, ora 15:00.

Organizatorul licitațiilor este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Informația desfășurată privind concursurile anunțate este publicată pe pagina web oficială a municipalității „chisinau.md” la modulul: Administrație/Transparența/Licitații/Licitații amplasare unități de comerț ambulant.

0
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?