Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Laguta: Eu voi fi primul consilier care va face asta

4 iun. 2015,, 16:00   Politică
4814 2
Лагута: Я стану первым советником, который это сделает
Foto: youtube.com
Candidatul independent la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău (CMC), Maia Laguta susține că a decis să candideze la această funcție, deoarece anume CMC adoptă toate deciziile importante pentru municipiu.

Solicitată de TRIBUNA, Maia Laguta a declarat că „alegătorii, votînd listele de candidaţi depuse de partide, nu cunosc cele 51 de persoane ce se ascund după denumirile partidelor şi astfel permit să ajungă la puterea municipală persoanele cu intenţii hoţomane, fapt dovedit ani la rînd”.

„Chişinăuienii nu cunosc, la etapa elaborării proiectelor de decizii ale CMC, ce fărădelege se pregăteşte. Eu voi fi primul consilier care va informa în prealabil populaţia şi împreună cu oamenii vom stopa aceste fărădelegi din start”, a precizat ea.

Maia Laguta a menționat că sloganul său „Primăria – deschisă!” este „unul adevărat, dar nu populist”.

Totodată, candidatul a enumerat și cîteva din prioritățile sale de bază, printre care se numără: Planul Urbanistic General, implicarea profundă în politica tarifară şi în gestionarea sistemelor vitale de aprovizionare cu apă, energie termică etc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?