Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

„Elevii de azi - salvatorii de mîine”: Primăria invită la concursul primului ajutor

9 apr. 15:15   Capitala
1686 0

Primăria Municipiului Chișinău, în colaborare cu Crucea Roșie, invită elevii la a doua ediție a concursului de prim ajutor intitulat „Elevii de azi - Salvatorii de mîine”.

Evenimentul se va desfășura pe data de 27 aprilie 2024, începînd cu ora 11:00, pe Strada Andrei Doga nr. 27, transmite Noi.md.

Acest concurs reprezintă o ocazie unică pentru tinerii din Chișinău de a-și demonstra și îmbunătăți abilitățile de prim ajutor. Organizatorii estimează că evenimentul va dura între 3 și 4 ore, timp în care participanții vor avea oportunitatea de a participa la diverse activități practice și teoretice legate de primul ajutor.

„Elevii de azi - Salvatorii de mîine” nu este doar un concurs, ci și o platformă educativă importantă, menită să promoveze sănătatea și siguranța în rîndul comunității. Prin participarea la acest concurs, elevii vor putea acumula experiență valoroasă în domeniul medical și vor face un pas important către formarea ca viitori salvatori și profesioniști în domeniul sănătății.

Participanții vor fi evaluați de un juriu format din experți în domeniul medical și primului ajutor, oferind astfel o experiență realistă și constructivă pentru toți cei implicați.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?