X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ministrul Apărării: Nu mă tem de nicio moțiune

3 iun. 2015,, 16:30   Societate
2718 2

Foto: noi.md

Ministrul Apărării, Viorel Cibotaru, susține că nu cunoaște care dintre declarațiile sale l-au nemulțumit pe liderul PCRM, Vladimir Voronin. Ministrul a precizat că nu are nimic împotriva moțiunii anunțate de fracțiunea comuniștilor, întrucît aceasta este o procedură parlamentară firească, notează NOI.md.

„Nu știu la care din declarațiile mele se referă domnul Voronin. Dumnealui este un politician, poate să facă orice declarații, să depună moțiuni. Eu am făcut declarațiile care mi se atribuie. Nu am nicio frică, moțiunea de cenzură este o procedură normală, parlamentară. Dacă există anumite obiecții față de activitatea ministerului pe care îl conduc, sînt gata să examinez orice problemă, să vin cu un raport în plenul Parlamentului. Nu văd nicio problemă aici. Nu am nimic personal cu domnul Voronin, doar că maniera în care face unele declarații eu nu o consider corectă”, a explicat ministrul.

Viorel Cibotaru a mai menționat că nu are în prezent niciun fel de probleme cu reprezentanții coaliției de guvernare, doar că menținerea sa în funcție sau demiterea sa ține deja de „voia boierilor”.

Comuniștii cer demisia lui Viorel Cibotaru, motivîndu-și cerința prin faptul că, „urmînd exemplul lui Nicolae Timofti, care se pronunță deschis pentru aderarea Moldovei la NATO, ministrul Apărării s-a grăbit să intre «în faza de război»

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?