X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Blocul Electoral – Iurie Leancă s-a lansat oficial în campania electorală

18 mai. 2015,, 13:15   Politică
3263 0

Избирательный блок Лянкэ официально включился в предвыборную кампанию
Foto: protv.md

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” s-a lansat astăzi, oficial, în campania electorală pentru mun. Chișinău. Evenimentul a avut loc în Scuarul Catedralei din capitală.

După cum informează TRIBUNA, a fost citită lista blocului electoral la funcția de consilieri în Consiliul Municipiului Chișinău (CMC), dar și au fost prezentați candidații la funcția de primar în suburbiile mun. Chișinău.

Liderul Platformei, Iurie Leancă a declarat că, în societate s-a acumulat un sentiment enorm de nedreptate și trădare.

”Primăria în loc să fie o excepție care să ne dea speranțe este din păcate un model de instituție coruptă în care diverse interese obscure se ascuns în spatele Primarului General. Noi pornim în campania electorală cu dorința de a le arăta oamenilor că nu e totul pierdut. Suntem încrezători întru-un rezultata bun în alegerile din Chișinău dar și din țară. Suntem sigură că după alegeri datorită scorului pe care îl va obține blocul vom reuși să avem din nou o majoritate pro-europeană în CMC, lucru care este vital pentru dezvoltarea capitalei”, a precizat el.

La rîndul său, candidatul blocului electoral, Oazu Nantoi a menționat că, ”a renunțat la statutul confortabil de analist politic, deoarece nu mai vrea să analizeze minciuna, corupția, aroganța și cinismul, celora care mint în campania electorală, iar a doua zi după campanie uită de promisiunile făcute”.

”Sînt mîndru de faptul că ă fac parte din această echipă frumoasă, competentă și onestă. Astăzi, în campania electorală toți promit lupta cu corupția, însă aceasta nu doar că este o prioritate pentru echipa noastră, dar avem și niște acțiuni foarte clare pregătite din timp, ca vorbele acestea și promisiunile să se transforme în fapte”, a subliniat Nantoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?