Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ministrul Apărării a devenit membru PLDM

7 apr. 2015,, 17:17   Politică
5768 8

Ministrul Apărării a devenit membru PLDM
Foto : tribuna.md

Viorel Cibotaru susține că a aderat la PLDM concomitent cu numirea sa în funcția de ministru al Apărării. Acesta a precizat că a luat decizia de a se alătura liberal-democraților din proprie dorință, și nu pentru că i s-a cerut acest lucru, notează NOI.md.

„A fost o dorință a mea. PLDM a fost susținătorul ideilor mele, m-am regăsit în acest partid, în oamenii de aici. Foarte mulți dintre cei care astăzi sînt în Parlament, dintre cei care sînt activiști ai formațiunii sînt absolvenți ai Institutului European de Studii Politice, pe care l-am condus. Nu a fost o obligație, a fost o dorință. Sigur că există o anumită cutumă”, a precizat Cibotaru în cadrul unui interviu pentru Unimedia.

Ministrul a mai precizat că viziunile sale politice au coincis întotdeauna cu cele promovate de PLDM. „În esență mi-aș fi dorit poate mai înainte să devin membru de partid. Anterior am fost perceput în calitate de expert independent. Am încercat să-mi păstrez echidistanța, dar niciodată nu am camuflat simpatia față de colegii mei de astăzi din partid”, a adăugat Cibotaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?