X 
Transnistria stiri: 1357
Eurovision stiri: 499

Marcela Paladi va candida la funcția de consilier - pe listele cărui partid va figura numele tinerei

6 oct. 2023,, 12:15   Societate
3105 0

Marcela Paladi, tînăra rămasă fără o parte din picioare în februarie curent, în urma unui accident rutier, se lansează în politică. O postare în acest sens a fost făcută de ea în rețelele sociale.

"{...}Cred că v-aţi convins deja că eu sînt omul acţiunii şi, cînd văd o problemă, în loc să mă plîng, prefer să o soluţionez. De aceea, vă anunţ despre decizia mea de a candida la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău în alegerile din data de 5 noiembrie 2023.Vreau să vin în Consiliu nu pentru a face politică, ci pentru a mă implica activ în transformarea Chişinăului într-un oraş prietenos, confortabil pentru persoanele cu necesităţi speciale. Cu aceasta mă voi ocupa zi de zi. Cunosc nu din auzite care sînt problemele în acest sens, am o viziune clară cum pot fi ele soluţionate şi... nu cred că este cineva cu o motivaţie şi cu o dorinţă de a le soluţiona mai mare decît a mea {...}", a scris Marcela Paladi.

Tînăra a venit și cu precizări despre partidul, pe listele căruia va păși în cursa electorală, notează Noi.md.

"{...}Am ales să merg în alegeri pe lista de candidaţi a Partidului Liberal Democrat din Moldova, dînd curs invitației Dlui Președinte, Vlad Filat. Și acest lucru nu este întîmplător. PLDM este unicul partid din care am făcut parte vreodată. M-am alăturat PLDM-ului cu ani în urmă, fiind membră activă a tineretului liberal-democrat. Cunosc bine această echipă, ştiu ce scopuri are şi ele consună perfect cu scopurile mele.

Dar merg în CMC nu pentru a reprezenta partidul sau interesele de partid, ci pentru a soluţiona problemele oamenilor. sînt sigură că voi beneficia de suportul plenar al colegilor liberal-democraţi, dar și altor consilieri în implementarea tuturor acelor idei cu care merg în Consiliul Municipal Chişinău {...}", a mai adăugat tînăra, care a menționat că aaceastă decizie a fost luată de ea după lungi cugetări.


Potrivit anunțului făcut de CEC, astăzi este ultima zi cînd pot fi depuse actele pentru înregistrare în calitate de concurent electoral la alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023. Consiliile electorale de circumscripție au la dispoziție 7 zile pentru examinarea dosarelor și pentru a înregistra sau a refuza înregistrarea în cursa electorală.

La alegerile generale locale din 5 noiembrie, vor fi alesi 898 de primari și 11 058 de consilieri locali, dintre care 9 972 sătești (comunali), orășenești și 1 086 raionali/municipali.

2
0
0
1
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?