Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Tîrgul MIEF: noi oportunități de a studia în Europa (VIDEO)

20 mar. 2015,, 17:30   Societate
3563 0

Ярмарка MIEF: новые возможности для обучения в Европе
Foto: noi.md

A fost dat startul celei de-a II-a ediții a Tîrgului Internațional de Universități MIEF (Moldovan International Education Fari). În cadrul acestui tîrg, absolvenții de liceu, ai unei facultăți sau ai unui program de master își pot alege oportunitatea de a studia peste hotarele țării sau acasă.

Toți cei prezenți la tîrg au șansa de a interacționa cu peste 35 de expozanți din Moldova, România, Franța și alte 9 țări, precum și cu reprezentanți ai școlilor de limbi străine, cu asociații studențești și consilieri educaționali.

„MIEF oferă o paletă largă de oportunități pentru tineri care vor să descopere cît de mare e lumea și care sînt șansele lor de a se dezvolta și de a crește în plan personal și profesional”, afirmă Alexandru Ghiță, președintele Grupului EDUCATIVA.

„Tinerii care vor fi beneficiarii acestui proiect vor aduce în Republica Moldova competitivitatea și calitatea valabilă în spațiul european”, a declarat viceministrul Tineretului și Sportului Victor Zubcu.

La eveniment a fost prezent și șeful Delegației UE în Moldova, Pirkka Tapiola. „Schimbul în domeniul academic, schimbul de studenți este o prioritate foarte importantă, care ne ajută să aducem Europa împreună, dar să vă aducem și pe dumneavoastră aproape de Europa”, a subliniat Tapiola.

Tîrgul MIEF se va desfășura și pe parcursul zilei de 21 martie.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?