X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Carpov: Unii colegi din PLDM sînt intimidați

12 mar. 2015,, 10:34   Politică
4776 2

Carpov: Unii colegi din PLDM sînt intimidați
Foto: tribuna.md

Prezentarea noului proiect politic inițiat de Iurie Leancă și a echipei acestuia va fi făcută în decursul unei săptămîni, a anunțat deputatul neafiliat Eugen Carpov. Politicianul a declarat, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că mai mulți foști colegi din PLDM împărtășesc viziuni comune cu echipa nou-formată, dar că nu au deocamdată curajul să plece, informează NOI.md.

„În timp de o săptămînă vom face public acest proiect politic împreună cu echipa și vom da toate detaliile necesare. Există un șir de colegi care nu au făcut încă declarații publice, dar sînt cu noi. Mai mulți colegi din PLDM au aceleași viziuni, dar poate că deocamdată nu au curajul necesar să părăsească partidul, unii au fost intimidați. Sînt lansate mesaje eronate în teritoriu despre rolul lui Carpov și Leancă. Acum lucrăm împreună la soluționarea unor elemente organizatorice, pentru a iniția un proces e nevoie de depus niște demersuri”, a spus Carpov.

Politicianul a respins zvonul potrivit căruia omul de afaceri Anatol Stati va fi principalul finanțator al noului proiect politic. Potrivit lui Carpov, ar fi nefiresc ca Iurie Leancă să obțină dividende din relația de prietenie pe care o are cu Anatol Stati.

„Este evident că domnul Stati nu poate să se implice în acest proiect, pentru simplul motiv că relația cu Leancă este apropiată. Nu este normal să venim în acest proiect cu relațiile de rudenie sau cu prietenii care au mai mulți bani. Lucrurile trebuie văzute separat”, a menționat Carpov.

Totodată, deputatul a evitat să spună dacă fostul premier Ion Sturza se va implica în acest proiect, dar a precizat că și-ar dori să aibă în echipă persoane cu o asemenea notorietate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?