X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Program inedit de sărbători la teatrul „A. P. Cehov”

6 ian. 2015,, 16:30   Societate
3911 0

Foto : noi.md

„Atunci cînd toți se odihnesc, noi lucrăm” ne spune directorul teatrului „A. P. Cehov”, Constantin Haret. Ne cătînd la faptul că suntem în perioada de sărbători toată lumea e în vacanță, actorii teatrului au fost pe scenă mereu și au bucurat copii cu un program inedit.

„Pentru sărbători noi am pregătit o premieră, „Вождь краснокожих”. În fiecare zi jucăm cîte două spectacole pentru copii și seara jucam spectacole pentru maturi” a mărturisit Constantin Haret pentru NOI.md.

Pe toată perioada sărbătorilor în programul teatrului se pot regăsi 26 de spectacole. Cei de la teatru au pregătit și o surpriză pentru cei mici. Zilnic, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului, micuții au șansa de a se întîlni cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada. „A devenit o tradiție ca în fiecare an, Moș Crăciun și Alba ca Zăpada să vină la copii și apoi la orele 11 se deschid ușile pentru vizionarea spectacolului” a completat directorul.

Vizitatori în această perioadă au fost, desigur un număr mai mare ca de obicei și asta pentru că pe lîngă poveștile care le aveau pregătite de mai devreme, au adus pe scenă și acea premieră, mai sus amintită. Aproximativ 300 de copii au vizitat și continuă să viziteze teatrul. Prețurile biletelor au rămas aceleași ca și în celelalte perioade ale anului, adică 30 lei pentru cel mai ieftin și 70 pentru cel mai scump bilet.

„După sărbători actorii își iau o vacanță de două zile, după care revin la lucru în mod obișnuit” ne-a mai declarat maestrul.

Pentru aceeași perioadă a anului viitor, teatrul „A. P. Cehov” pregătește o nouă surpriză, care va fi aceasta, urmează de văzut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?