Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Un pretor L-A BRUSCAT pe Chirtoacă în plină stradă

30 dec. 2014,, 09:40   Societate
8169 10

Фото: tribuna.md

Scandal de proporții la Primărie. Mihai Cârlig, pretorul sectorului Râșcani l-a bruscat aseară pe primarul capitalei, Dorin Chirtoacă în plină stradă. S-a întâmplat după ce edilul i-a cerut explicații în scris despre o situație critică creată din cauza zăpezii pe Calea Orheiului. Chirtoacă va cere astăzi demisia lui Cârlig.

Dorin Chirtoacă ”a patrulat” ieri aproape întreg orașul pentru a vedea cum se descurcă responsabilii de la EXDRUPO cu dezapăzirea străzilor din capitală. În jurul orei 16:00 a observat un ambuteiaj de proporții pe bd. Renașterii. Acesta era provocat de un incidet pe str. Calea Orheilor, la intersectie cu str. Studentilor unde era blocată de o autoutilitară care s-a defectat și de 5 tiruri care nu mai puteau porni în rampă.

Chirtoacă ar fi cerut intervenția a doua autospeciale de la EXDRUPO și în același timp explicații de la pretorul, Mihai Cârlig. Asta după ce anterior cel din urmă l-ar fi asigurat pe edil că situația ”ar fi sub control”. Cu toate acestea Chirtoacă spune că pretorul a dat primul telefon la EXDRUPO abia la ora 19:00 (după trei ore de la sesizarea problemei). Ulterior, primarul capitalei i-a cerut din nou explicații în scris lui Cârlig.

Abia, spre ora 21:00 s-a reușit deblocarea tuturor mijloacelor de transport blocate la intersecția respectivă. Înainte ca Chirtoacă să plece de acolo, la fața locului s-a arătat și pretorul cu pricina. Edilul s-a apropiat să-l salute, după care intenționa să urce în mașină și să plece. În acest moment Cârlig la bruscat pe primar și l-a acuzat că ar fi consumat băuturi alcoolice.

La fața locului a fost chemat un echipaj al poliției care acum documentează cazul. Chirtoacă, deși avea imunitate de deputat a insistat să treacă testul de alcoolemie care a dat rezultate nule.

Dorin Chirtoacă spune că astăzi va cere demisia lui Mihai Cârlig.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?