X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Moldindconbank a prezentat BNM documentele pentru noul său preşedinte

19 dec. 2014,, 17:45   Economie
6156 0
Foto: allmoldova.com
Consiliul de administraţie al BC Moldindconbank S.A. a depus la Banca Naţională a Moldovei (BNM) pachetul necesar de documente pentru noul preşedinte al conducerii băncii. În funcţie a fost aprobat primul guvernator al BNM, Leonid Talmaci.

O sursă din conducerea băncii a relatat agenţiei "Infotag" că pentru Leonid Talmaci în funcţia de nou preşedinte al Moldindconbank în unanimitate au votat toţi membrii Consiliului de administraţie.

Sursa menționată a presupus că procedura de aprobare de către regulator a noului preşedinte al Moldindconbank nu va dura mult, deoarece toată activitatea lui Leonid Talmaci este legată de mediul bancar.

Ultimul loc de muncă al lui Leonid Talmaci a fost la Asociaţia Băncilor din Moldova, unde a ocupat funcţia de preşedinte.

Leonid Talmaci s-a născut în anul 1954. În perioada sovietică a condus la Leningrad o bancă comercială, apoi Asociaţia băncilor din Rusia. În 1991 a devenit primul guvernator al BNM, activînd în acest post 18 ani. Leonid Talmaci a fost inclus în cartea celor 500 cei mai cunoscuţi şi de succes oameni din lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?