Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Moldova şi Azerbaidjanul vor extinde cooperarea în domeniul pieţei hîrtiilor de valoare

27 oct. 2014,, 12:45   Economie
2791 0
Foto: open.az
Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) a Republicii Moldova şi Comitetul de Stat pentru Hîrtiile de Valoare al Azerbaidjanului au semnat un Memorandum de cooperare în domeniul pieţei hîrtiilor de valoare, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului mediilor de informare azerbaidjene, Memorandumul de acord privind cooperarea în domeniul pieţei hîrtiilor de valoare şi schimbul de experienţă a fost semnat la Baku de către vicepreşedintele Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare a Moldovei, Nina Dosca, şi vicepreşedintele Comitetului de Stat pentru Hîrtiile de Valoare al Azerbaidjanului Iligar Muradov.

Nina Dosca a menţionat că semnarea Memorandumului are un rol important în stimularea dezvoltării cadrului legal de reglementare pentru piaţa hîrtiilor de valoare ale părţilor, extinderea schimbului de experienţă în viitor şi cooperarea ulterioară a Moldovei şi Azerbaidjanului în domeniul hîrtiilor de valoare.

În cadrul întrevederii Iligar Muradov a menţionat că dezvoltarea relaţiilor bilaterale va avantaja ambele părţi. El a adăugat că există un potenţial mare pentru consolidarea cooperării între institutele pieţei de capital ale ambelor ţări, precum şi şi-a exprimat încrederea că angajamentele asumate în cadrul Memorandumului vor crea o bază pentru extinderea cooperării reciproce pe viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?