Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Afiş cultural pentru 21 octombrie

21 oct. 2014,, 10:00   Societate
2198 0
Foto: ostro.org
În cadrul săptămînii, dedicată celei de-a 50-a aniversări a Universităţii Tehnice din Moldova, pe teritoriul Universităţii din sectorul Rîşcani, începînd cu orele 9:00, îşi va deschide lucrările o expoziţie de lucrări studenţeşti, efectuate în ultimii ani.

Cinematograful „Patria” şi „Patria-Multiplex” încheie difuzarea în 3D a desenului animat „Boxtroli”, a thrillerului fantastic „Rămași în urmă” („Left Behind”) cu Nicolas Cage în rolul principal, a dramei „Judecătorul” cu Robert Downey Jr., precum şi a filmului fantastic „Dracula”.

În cadrul Săptămînii filmului chinezesc, la Centrul Cultural „Odeon”, cu începere de la ora 17:00, va fi prezentat filmul „Prinşi în plasă”, iar la 19:20 – „Hua Mulan”, ambele vor fi subtitrate în limba engleză.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

În perioada 17 octombrie – 4 noiembrie, la Galeria de Artă a Ambasadei Ungariei, va avea loc un vernisaj de tablouri al pictoriţei Anastasia Sidorenko, în vîrstă de 22 de ani. Intrarea la expoziție este liberă de luni pînă vineri, de la 11.00 pînă la 12.00.

În plus, la Centrul Expoziţional „Constantin Brâncuşi” a fost deschisă Bienala Internaţională de Arte Decorative Aplicate, ediţia a III-a, care va familiariza vizitatorii cu multitudinea diverselor direcţii de artă şi posibilităţile artei decorative aplicate în epoca modernă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?