X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Cînd va avea loc vernisarea expoziției „Loc de joacă pentru visul meu”

30 mai. 21:00   Societate
3272 0

Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită cetățenii să participe la vernisarea expoziției „Loc de joacă pentru visul meu”, care se desfășoară tradițional, în ajunul Zilei Internaționale a Copilului.

În cadrul expoziției sînt expuse 42 de lucrări a elevilor de la IP LTPA „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”, din diverse trepte de școlarizare, fiind executate în diferite tehnici îndrăgite de copii, avînd scopul de a promova valorile artistice a creației elevilor, oferindu-le posibilitatea de a-și manifesta talentu

Actuala expoziție conține o frumoasă serie de lucrări de ceramică ce reflectă două tematici: lucrări realizate de către discipolii lui Vartosu Valentin și lucrări realizate în cadrul workshop-ului de modelaj realizat de Frunze Elena, artist-ceramist, membru al Uniunii Artiștilor Plastici, lector la Academia de Muzică, Teatru și Artă Plastică și oferă o explozie de bucurie, culoare, joc.

Expoziția va fi deschisă pe parcursul lunilor iunie-iulie, în spațiul expozițional, Sala Artă și Hărți, blocul II, etajul I de pe strada 31 august 1989 din Capitală.

Acest eveniment este la cea de a XIX-a ediție. Prima ediție a expoziției ”Loc de joacă pentru visul meu” a avut loc în 2002, la Casa Limbii Romîne ”Nichita Stănescu”. Pe parcursul anilor, titlul acestor expoziții, cu lucrări din creația elevilor, vernisată la finele anului școlar, a suportat diverse modificări.


Din 2015 expoziția poartă genericul „Loc de joacă pentru visul meu” și este găzduit de Biblioteca Națională a Republicii Moldova.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав