X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Joi, în capitală se aşteaptă o „ploaie de stele”

25 sep. 2014,, 08:14   Showbiz
8094 1
Foto: youtube.com
Joi, 25 septembrie, locuitorii Chişinăului vor avea parte de un bogat program cultural. Cei care doresc să se relaxeze în această seară vor avea posibilitatea să aleagă concertul la care ar dori să asiste, relatează NOI.md.

Capitala încă nu a reuşit să-și revină de la numeroasele „vizite” ale vedetelor din Rusia Iosif Kobzon, Alexandr Marşal, Sofia Rotaru, că pe locuitorii Chişinăului îi aşteaptă o nouă „ploaie de stele”. Joi ei vor avea din ce alege.

La invitaţia unuia dintre politicieni, pentru locuitorii din Chişinău va evolua renumitul favorit al femeilor Stas Mihailov. Celebrul cîntăreţ din Rusia va evolua pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale la ora 19:00. Recent au avut loc concertele lui la Bălţi şi Comrat, reunind un număr imens de fani.

În aceeaşi seară, amatorii de muzică vor putea asista la un eveniment grandios cu participarea interpreţilor nu mai puţin renumiţi şi virtuozi. Acest cadou muzical este ediţia a XIII-a a Festivalului Internaţional Ethno Jazz, a cărui deschidere va avea loc la ora 19:00, în Sala Mare a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?