Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Eximbank a semnat un acord cu compania GRAWE Carat Asigurari

9 sep. 2014,, 16:39   Economie
4685 0
Foto: infotag.md
Eximbank a semnat un acord cu compania GRAWE Carat Asigurări, fapt ce va permite clienţilor băncii să beneficieze de seviciul bancassurance şi să încheie contracte în toate subdiviziunile băncii.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Eximbak, colaborarea cu compania de asigurări a fost posibilă în urma realizării unui volum considerabil de lucru în domeniul IT al băncii şi de instruire a personalului care interacţionează nemijlocit cu clienţii băncii.

Astfel, banca pune la dispoziţia clienţilor săi o soluţie prin care aceştia pot beneficia de toate tipurile de produse de asigurare, orientate, în mod special, către segmentul de retail, într-un singur loc şi într-un interval de timp redus.

În viitor, banca va extinde gama produselor de asigurări, bine structurate tehnic şi perfect adaptate nevoilor specifice fiecărui client.

Directorul General al companiei GRAWE Carat Asigurări, Veronica Malcoci, şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu lansarea serviciului bancassurance, fapt ce va duce la o nouă etapă de dezvoltare a pieţei financiare.

"Parteneriatul încheiat cu Eximbank – Gruppo Veneto Banca va fi doar în beneficiul clienţilor atît GRAWE Carat Asigurări, cît şi Eximbank, care vor avea parte de o consiliere profesionistă şi soluţii financiare pentru îndeplinirea obiectivelor pe termen lung", a spus ea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?