Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Poroșenko a dat ordinul de a deschide focul în estul Ucrainei

25 iun. 2014,, 02:18   Externe
12282 7
Foto: kvedomosti.com
După prăbușirea elicopterului militar în apropiere de Slaveansk președintele Ucrainei Petro Poroșenko poate anula anticipat încetarea focului în estul țării.

Poroșenko a declarat acest lucru la întîlnirea cu reprezentanții structurilor de forță, anunță serviciul de presă al președintelui ucrainean. El a acuzat rebelii că ei au încălcat regimul de încetare a focului, doborînd la Slaveansk elicopterul Mi-8 cu nouă persoane la bord.

Mai mult decît atît, Poroșenko susține că din momentul anunțării „planului de pace”, asupra armatei ucrainene s-a tras de 35 de ori.

Serviciul de presă al președintelui Ucrainei, a declarat că "președintele Ucrainei Poroșenko în seara zilei de 24 iunie în cadrul unei întîlniri cu șefii strucrurilor de forță a dat ordinul de a deschide focul, fără ezitare".

Poroșenko și-a exprimat, de asemenea, speranța că la 25 iunie, va avea loc conferința telefonică cu participare cancelarului german Angela Merkel, președintelui francez Francois Hollande și președintelui rus Vladimir Putin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?