X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Renato Usatîi declară război Ministerului Justiției (DOC)

10 iun. 2014,, 16:40   Politică
8704 13
Foto: facebook.com
Omul de afaceri Renato Usatîi va contesta în judecată decizia Ministerului Justiției, care a refuzat să înregistreze modificările operate în statutul, denumirea și componența Partidului Popular Republican, preluat de Usatîi și redenumit în „Partidul Nostru”.

Reprezentanții Ministerului și-au motivat decizia prin faptul că nu a fost respectată procedura de convocare a congresului partidului. De cealaltă parte, liderul formațiunii, Renato Usatîi, a calificat decizia Ministerului Justiției drept o comandă politică. Acesta a anunțat că va contesta decizia la Curtea de Apel.

„Astăzi dimineață, domnul Efrim, în ciuda îndemnurilor noastre de a fi respectată legea, a decis totul în mod unilateral. Efrim în decizia sa a hotărît că noi nu am avut voie să desfășurăm congresul formațiunii în decursul a două luni și ni s-a refuzat înregistrarea modificărilor programului și denumirii partidului din cauză că ar fi trebuit să desfășurăm congresul peste cel puțin două luni. Este o comandă politică. Ne vom lupta pînă la capăt”, a menționat Usatîi.

Precizăm că pe 13 aprilie a avut loc cel de-al IV-lea Congres al Partidului Popular Republican, în cadrul căruia a fost schimbată denumirea formaţiunii politice în „Partidul Nostru”, iar Renato Usatîi a fost ales în funcție de preşedinte al partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?