Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4060

Volvo EX30 automobilul competiției la Legal Half-Marathon Chișinău 2024! ©

27 mai. 12:47   Ştiri Auto
2531 0

Legal Half-Marathon Chișinău este un eveniment sportiv pentru toți iubitorii sportului și înspecial de alergări.

Prima ediție a Legal Half-Marathon Chișinău a avut loc pe 26 mai 2024, fiind organizată de Uniunea Juriștilor din Republica Moldova, Asociația Run Moldova și Asociația EOS DART în parteneriat cu Centrul Auto VOLVO companiei DAAC Hermes și Portalul avocaturii de afaceri BizLaw.

Acest eveniment a reunit alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire, oferind oportunitatea de a sărbători sănătatea și sportul într-un cadru vibrant și captivant.

Competiția a inclus așa probe precum: cros (10 km), semimaraton, semimaraton-ștafetă și Cursa Populară (2,5 km), destinată celor care doresc să facă primii pași în lumea alergării.

Iar pentru copii până la 14 ani a fost organizată o cursă specială pe distanțe de 500 m și 1000 m.

Startul semimaratonului a fost dat de cel mai nou model VOLVO EX 30 FULL ELECRTIC, care a asistat alergătorii primele sute de metri de cursă.

Pe tot parcursul evenimentului, în Piața Marii Adunări Naționale, a fost expusă și gama modelelor electrice VOLVO: EX30, XC40 și C40.

Toți prezenți au avut posibilitatea să facă cunoștința detaliată cu aceste automobile.

Iar în cazul în care nu ați avut posibilitatea să fiți prezenți la acest eveniment, vă reamintim că puteți cu ușurință să explorați toată gama de modele VOLVO, inclusiv și gama electrică, dar și să vă programați pentru un test-drive, în Centrul Auto VOLOVO companiei DAAC Hermes de pe bd. D. Cantemir 14.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?