X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

În lipsa lui Luvannor, pot completa lotul naționalei de fotbal Milinceanu și Dima

10 iun. 2014,, 11:16   Sport
4147 0
Foto: evz.md
In cazul în care brazilianul Henrique Luvannor nu va avea dreptul să joace la selecţionată pînă cînd FIFA nu îi va permite acest lucru, locul lui ar putea fi completat de jucători ai echipei de tineret.

Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, ştie cine ar putea ajuta echipa naţională în următoarea campanie de calificare, care are drept obiectiv calificarea la turneul final din Franţa. Cebanu este mulţumit că, pe lîngă liderii echipei – Epureanu, Ioniţă sau Gaţcan –, mai mulţi jucători de la selecţionata de tineret bat la uşa echipei naţionale. „Cred că selecţionerul Ion Caras ar trebui să-și îndrepte atenţia spre Carp, Milinceanu, Dima şi Coşelev, care au făcut o figură frumoasă în preliminariile pentru europenele de tineret din 2015”, a declarat Pavel Cebanu.

Aceste schimbări ar putea surveni din cauza imposibilității de a-l include pe Luvannor în lotul echipei naționale. Motivul anunțat de FIFA este că brazilianul nu a locuit minimum 5 ani în Republica Moldova. Luvannor a debutat în tricoul Moldovei pe 18 noiembrie 2013 în amicalul cu Lituania. Pînă acum acesta a jucat patru meciuri şi a marcat două goluri, cu Andorra şi Suedia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?