Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Ce-a făcut PSG în ultimul meci cu Kylian Mbappe în echipă, în finala Cupei Franței

27 mai. 03:00   Sport
2107 0

Echipa franceză PSG a învins sîmbătă seara, în finala Cupei Franţei, pe Olympique Lyon, scor 2-1, cîştigînd trofeul. Kylian Mbappe a evoluat pentru ultima oară în tricoul lui PSG.

Înaintea finalei Cupei dintre Lyon şi PSG, pe acelaşi teren s-a disputat şi finala Cupei Franţei U19, între Olympique Marseille şi Nancy, iar portarul lui Marseille, Aboubaka Dosso, a fost ţinta unui tir de obiecte aruncate din tribună de fanii parizieni. Arbitrul a întrerupt meciul pentru a fi adunate obiectele respective şi îndepărtate de pe teren, transmite Noi.md cu referire la ziare.com.

Mbappe a fost titular pentru PSG, care a început tare, într-un ritm infernal, punîndu-l la încercare de mai multe ori în primele 20 de minute pe portarul lyonez Perri. Acesta a fost însă învins de Dembele, în minutul 22, şi parizienii conduceau cu 1-0. Acest lucru nu i-a făcut însă să reducă ritmul de joc, iar Fabian Ruiz a făcut 2-0 în minutul 34.

După pauză Olympique Lyon a marcat prin O’Brien, în minutul 55, dar meciul s-a terminat cu victoria lui PSG, care cîştigă Cupa Franţei, după ce cucerise şi titlul de campioană. A fost ultimul meci în tricoul lui PSG pentru Kylian Mbappe, care a evoluat ca integralist în această finală, el urmînd să se transfere la Real Madrid.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?