X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 502
Preşedintele stiri: 3997

Chiril Lucinschi: Trăim într-o campanie electorală continuă

20 mai. 2014,, 15:26   Politică
5119 3
Foto: noi.md
"Partidele politice din Republica Moldova sînt într-o campanie electorală continuă", a semnalat marţi deputatul liberal-democrat Chiril Lucinschi la o conferinţă internaţională despre procesul de democratizare.

Potrivit agenţiei "Infotag", Chiril Lucinschi a subliniat în context că un act normativ care ar reglementa publicitatea politică a fost depus la Parlament.

"Astăzi ne confruntăm cu o problemă, cînd vorbim despre publicitatea politică. Această noţiune nu există nici în Codul audiovizualului, nici în lege. Deja este înregistrat un proiect de lege la parlament, acesta este destul de contradictoriu. (...) Din păcate, la noi campania electorală nu ia niciodată sfîrşit. Noi trăim într-o campanie electorală continuă", a semnalat Chiril Lucinschi.

El a pledat pentru o mai bună stabilire a responsabilităţilor şi obligaţiilor partidelor, mişcărilor politice şi ale politicienilor faţă de evenimentele din stat.

"Orice abordare sociologică trebuie să oglindească tabloul real din societate, trebuie ca fiecare să înţeleagă ce este de făcut pentru a schimba lucrurile în bine, dar din păcate nu avem unitatea clasei politice. Din păcate, nu am ajuns la această maturitate ca şi clasa politică să ajungă la un numitor comun în privinţa politicii externe, a perspectivei europene a ţării noastre", a reliefat Chiril Lucinschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?