X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Rogozin îi răspunde lui Băsescu. SCANDALUL CONTINUĂ

12 mai. 2014,, 14:22   Externe
16093 31
Foto : actualitati.md
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a întrebat luni, pe contul său de Twitter, 'cîte pahare' a băut președintele Traian Băsescu 'pentru a prinde curaj înainte să închidă spațiul aerian al României pentru avionul nostru'.

"Mă întreb cîte pahare a băut Băsescu pentru a prinde curaj înainte de a închide spațiul aerian al României pentru avionul nostru?", arată Dmitri Rogozin în postarea sa.

Postarea pe Twitter a lui Rogozin vine după de duminică președintele Traian Băsescu a declarat într-un interviu pentru opiniatimisoarei.ro că trebuie aflat cîtă vodcă a consumat vicepremierul rus înainte de a afirma că va survola România la bordul unui bombardier pentru că nu a fost lăsat să tranziteze spațiul aerian al țării noastre.

"În ceea ce îl privește pe Rogozin, la astfel de declarații eu nu pot avea decît o singură reacție. Trebuie aflat cîtă vodcă a consumat înainte de a face aceste declarații. În rest, totul e o poveste tipic rogoziană, cu lipsă de respect pentru legislația internațională, cu lipsă de respect pentru orice altceva decît înseamnă Mama Rusia și tot acest pachet al unui politician pe care vremurile l-au depășit, iar el a rămas încă la modul de gîndire al stalinismului. Ăsta e Rogozin", a declarat Traian Băsescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?