X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Grosu, de partea lui Herman Von Hebel în scandalul pe integritatea sa

15 apr. 07:15   Societate
2781 0

Speaker-ul Parlamentului, Igor Grosu, liderul PAS, este de partea lui Herman von Hebel, președintele Comisiei Pre-Vetting, în scandalul pe integritatea ultimului.

„Asta înseamnă că el muncește, că face treabă. Asta e concluzia mea, și din informațiile pe care le avem noi, cei care stau în spatele celor care au lansat sînt cei care i-au reprezentat în procesul de evaluare pe procurori și judecători care era „slabă nădejde” ca ei să treacă, că nu au cum să prezinte răspunsuri la întrebările care nici pînă la Vetting nu au putut să o facă.

Noi știm cine ar sta în spate, sînt din foști șefi de instituții de drept, șefi de servicii, viceșefi... O să ne oprim aici. Cînd o să scriem „memoir-e” o să îi menționăm pe toți”, , a notat Grosu la emisiunea „Realitatea te privește” de la Rlive.

Amintim că scandalul în jurul lui Herman von Hebel, președintele Comisiei Pre-Vetting, a apărut în urma unei investigații jurnalistice. Ulterior, acesta a respins acuzațiile prezentate în articol și a spus că nu va demisiona.

6
0
1
2
35

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?