Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Expoziție personală a pictorului Serghei Bucur în salonul auto DAAC Hermes „Land Rover-Jaguar-Volvo”.

27 mar. 2014,, 11:41   Ştiri Auto
5875 0
Foto: noi.md
Marți, 25 martie,2014, la 18.00, în salonul DAAC Hermes „LandRover-Jaguar-Volvo” (bd.Cantemir, 14), a avut loc vernisajul expoziției personale a artistului plastic moldovean Serghei Bucur, cu titlul «Subiectele poveștilor nescrise».
Ea inserează 38 de lucrări ale artistului, plasate în stilul de basm, interesant și binevoitor, al neobișnuitei galerii artistice din salonul auto LandRover-Jaguar-Volvo.
Vernisajul a avut un format foarte agreabil, ”condimentat” cu un mic concert, oaspeți notorii, un fourshete cu băuturi delicate.
Partenerul evenimentului - JuliusMeinl, ca de obicei, a bucurat musafirii cu ceaiuri și cafele aromate. Evident, într-un asortiment deosebit de bogat.
CompaniaDAAC Hermesde mai mult timp are statutul de organizator al diverselor evenimente culturale. Astfel, anul trecut compania a organizat, în incinta Palatului Național, spectacolul muzical «Omul Pamîntului», care s-a bucurat de un succes enorm. Mai pomenim aici matineele deosebit de originale pentru copii, organizate în fiecare an, precum și multe alte evenimente interesante.
E de menționat, că Salonul Auto s-a transformat într-o galerie de basm. ”Personajele” principale ale lui – automobilele LandRover-Jaguar-Volvo, desigur, nu au fost uitate – erau decorate cu motive din picturi.
Au evoluat trupa Nicorasong, O’CHAD, Roman Iagupov, Valy Boghean.
Autorul Serghei Bucur, vorbind despre lucrări, a spus că în mare parte ele sunt efectuate în acuarelă. Dar sunt și guașe. - «Noi toți suntem copii, chiar și cei trecuți de 40. Atunci cînd ne e bine, se trezește copilul din noi, care încîntă prin sinceritate și simplitate. Doresc să țin mereu minte acest lucru, și mulțumesc companiei DAAC Hermes, în particular – salonului „Land Rover-Jaguar-Volvo” pentru susținere – altfel, expoziția nu ar mai fi avut loc».
Invităm toți doritorii să viziteze expoziția «Subiectele poveștilor nescrise» începînd cu 26 martie, 2014 pînă la 8 aprilie, 2014, între orele 9:00 - 18:30
Locația: salonul autoDAAC Hermes „Land Rover-Jaguar-Volvo” (bd.Cantemir,14)
Intrarea liberă.
Eroi există întotdeauna. Au existat și vor exista... Trebuie doar să-i întîlnim, pentru o singură oră să ne oprim din alergarea noastră în numele, desigur, unor scopuri mărețe și urgente, și să pășim în culisele lumii tainice, pe care ne-o dorim încă din copilărie.
Să nu mai așteptăm... Povestea singură va intra în viața noastră, e suficient să facem doar un pas în întîmpinarea ei...
Povestea ta te va recunoaște...
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?