Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

A cumpărat o vechitură şi s-a trezit milionar

22 mar. 2014,, 14:00   Externe
6412 0
Foto : nashaplaneta.su
Există şansă, oportunitate extraordinară sau noroc chior. De ultimul a avut parte un negustor de fier vechi, pentru că bărbatul a cumpărat dintr-un tîrg de vechituri un ou Faberge, unul dintre cele opt obiecte imperiale extrem de rare, momentan declarate dispărute.
Partea uluitoare este că negustorul habar n-avea ce cumpără, el intenţionînd să valorifice partea aurită a obiectului, dar şi pietrele preţioase cu care era încrustat. Negustorul a plătit 14.000 de dolari pentru oul Faberge, scrie jurnalul.ro.

O casă de licitaţii, specializata în artefacte ruseşti , a declarat că noul proprietar i-a contactat, suspectînd că deține o piesă extrem de rară după ce a văzut un articol online, despre un ou imperial Faberge, care semăna izbitor cu ce cumpărase el. Bărbatul a contactat casa de licitaţii, care a verificat oul, declarîndu-l autentic și a negociat vînzarea acesteia către un colecţionar.

"Am înlemnit în secunda în care l-am văzut, apoi m-a luat tremuratul", a declarat directorul casei de licitaţii, numind piesa "Sfantul Graal" al colecţionarilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?