Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Britney Spears vrea să se căsătorească la Graceland

12 mar. 2014,, 19:30   Showbiz
6425 0
Foto : spletnik.ru
Cîntăreaţa americană Britney Spears intenţionează să se căsătorească cu iubitul ei, David Lucado, cu care are o relaţie de aproximativ un an, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Graceland, celebra reşedinţă în care au locuit Elvis Presley şi soţia sa, Priscilla.

Cîntăreaţa americană s-a arătat foarte interesată de acea reşedinţă din Memphis - care este în prezent muzeu - întrucît artista, în vîrstă de 32 de ani, doreşte să obţină cît mai multă publicitate pentru cea de-a treia căsătorie a ei, a declarat, marţi, o sursă citată de site-ul RadarOnline.

Deşi nu este încă logodită în mod oficial cu David Lucado, Britney Spears doreşte foarte mult să se căsătorească la Graceland, deoarece adoră acea reşedinţa şi, totodată, aceasta ar putea să îi aducă venituri considerabile, informează dailymail.co.uk.

"Britney vrea să obţină cît mai multă atenţie, dar şi bani, pentru pozele de la cea de-a treia nuntă a ei, cel puţin la fel cît a obţinut la a doua căsătorie, şi de aceea intenţionează să o contacteze pe fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, pentru a-i cere permisiunea să se căsătorească la Graceland, în Memphis, Tennessee ", a declarat aceeaşi sursă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?