Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Vreme extremă în Statele Unite ale Americii. Au fost distruse sute de case

11 apr. 16:30   Externe
2055 0

Vreme extremă în Statele Unite ale Americii. Mai mulţi oameni au fost răniţi după ce o tornadă a măturat statul Louisiana.

Sute de case au fost complet distruse, iar mai multe gospodării au rămas fără curent electric. Vremea s-a dezlănţuit şi în alte părţi. În statul New Orleans, furtunile extreme au făcut prăpăd şi provocat inundaţii de proporţii, iar in Mississippi, cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa. Peste cincizeci de persoane au fost evacuate de autorităţi, din casele lor, scrie Noi.md cu referire la observatornews.ro..

O tornadă cu rafale de 185 de kilometri pe oră a smuls acoperișuri și a rupt miercuri linii electrice în Lake Charles, Louisiana. Un alt vîrtej a deteriorat case în Texas, în timp ce vremea severă a lovit sudul SUA.

Nu s-au raportat decese sau răni în urma tornadelor EF-2 care au lovit Lake Charles și Port Arthur, Texas, miercuri dimineața, a declarat Serviciul Meteorologic Național.

În Lake Charles, un oraș cu o populație de 84.000 de locuitori în partea de sud-vest a statului, tornada a străbătut aproximativ 1.6 kilometri, începînd cu ora 6:38 dimineața, a precizat serviciul meteorologic. Acoperișul Complexului de Sănătate Memorial Moss a fost deteriorat, iar alte acoperișuri au fost distruse.

8
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?