X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Marinuța va părăsi grupul Hadârcă și va prelua conducerea unui partid – declarație

28 feb. 2014,, 18:07   Politică
7182 4
Foto: noi.md
Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța va părăsi formațiunea liberal-reformatorilor. De această părere este deputatul liberal Valeriu Munteanu, solicitat de NOI.md să comenteze plecarea lui Marinuța de la cîrma Ministerului Apărării. Potrivit lui Munteanu, singurul motiv care l-a făcut pe fostul ministru să-și dea demisia este faptul că dorește „să-și satisfacă pretențiile legate de politică”.

„În perioada apropiată Marinuța va părăsi formațiunea transfugilor și va prelua conducerea unui alt partid. Motivul plecării sale este că nu a fost lăsat să conducă grupul transfugilor”, consideră Munteanu.

Întrebat care este partidul a cărei conducere ar putea fi preluată de Marinuța, Valeriu Munteanu a spus că „cel mai probabil este vorba despre o formațiune minusculă, prin intermediul căreia va fi pus punct carierei sale politice”.

Vitalie Marinuța a demisionat din funcție din cauza unor divergențe de opinii cu șeful statului, Nicolae Timofti, privind dezvoltarea și reformarea sistemului național de securitate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?