Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Leonardo DiCaprio a donat 3 milioane de dolari unei organizaţii de conservare a oceanelor

23 feb. 2014,, 11:00   Showbiz
4274 0
Foto: msn.com
Actorul Leonardo DiCaprio a donat suma de 3 milioane de dolari organizaţiei de conservare a oceanelor Oceana, cu scopul promovării unei campanii de interzicere a utilizării plaselor de pescuit în largul coastei californiene.

"Protejarea oceanelor planetei şi a speciilor marine este (...) un imperativ moral pe care trebuie să îl conştientizăm. Sper că această donaţie va ajuta Oceana să continue activitatea formidabilă pe care o desfăşoară zi de zi pentru oceanele noastre", se arată într-o declaraţie dată publicităţii în numele actorului, informează contactmusic.com.

"Sprijinul lui Leo pentru campania de a interzice plasele de pescuit în largul Californiei va ajuta Oceana să protejeze numeroasele specii de rechini şi alte animale marine, precum şi habitatele oceanice din Oceanul Pacific şi Arctic", a declarat Andy Sharpless, director executiv al organizaţiei Oceana.

Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru implicarea sa în proiecte ecologiste, a mai donat, în noiembrie 2013, suma de 3 milioane de dolari pentru World Wildlife Fund, o organizaţie de protejare a animalelor.

Pe de altă parte, Leonardo DiCaprio a intrat la sfîrşitul anului trecut în vizorul organizaţiei pentru drepturile animalelor PETA, deoarece a filmat o scenă alături de un cimpanzeu în pelicula "Lupul de pe Wall Street", de Martin Scorsese. Actorul a fost îndemnat de organizaţia respectivă, printr-o petiţie, să nu mai filmeze vreodată alături de primate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?