X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

De astăzi, circulația pe mai multe străzi din capitală va fi temporar restricționată

8 mai. 09:47   Capitala
4989 0

În perioada 08 - 10 mai 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea unor acțiuni cultural artistice, notează Noi.md.

De astăzi, începînd cu ora 10:00 pînă pe data de 10.05.2024, ora 07:00, troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, vor fi redirecționate pe străzile adiacente, după cum urmează:

Troleibuze:

-Rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe str. București (tur-retur);

-Ruta nr. 4, spre sectorul Buiucani: pe str. Ciuflea, str. București, iar spre sectorul Botanica, de pe str. Vasile Lupu pe str. A. Mateevici, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit;

-Ruta nr. 34, spre sectorul Centru: pe str. A. Șciusev, str. București, iar spre comuna Trușeni: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. V. Alecsandri, str. București, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuze:

-Ruta nr. 5, tur: pe traseul stabilit; retur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit;

-Ruta nr. 9, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.


-Ruta nr. 11, tur-retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

-Ruta nr. 26, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit; retur: pe traseul stabilit.

-Ruta nr. 46, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

2
0
1
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав