X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PLDM îndeamnă populaţia să nu se lase provocată de forţele antistatale din Găgăuzia

21 feb. 2014,, 09:40   Politică
3666 8
Foto: moldnews.md
Partidul Liberal-democrat din Moldova (PLDM) îndeamnă populaţia "să nu se lase provocată de anumite forţe politice din Găgăuzia, care promovează acțiuni antistatale".

Potrivit agenţiei "Infotag", deputatul liberal-democrat Petru Vlah a spus joi, în cadrul unui briefing, că "pe 22 februarie, în Găgăuzia va avea loc şedinţa reprezentanţilor tuturor nivelelor de putere din Găgăuzia, în cadrul căreia anumite forţe politice intenţionează să adopte o rezoluţie cu privire la posibila ieşire a Găgăuziei din componenţa Moldovei".

"PLDM nu va participa la această şedinţă şi îndemnăm forţele politice care se fac responsabile de organizarea acesteia să nu agraveze situaţia din autonomie. Autorii acestui proiect sînt başcanul Mihail Formuzal şi Partidul Comuniştilor, precum şi unii deputaţi ai Adunării Populare a Găgăuziei care au părăsit Partidul Democrat", a menţionat Vlah.

Potrivit lui, "adoptarea unei astfel de rezoluţii poate duce la un "al doilea Maidan", fapt de la care Moldova trebuie să se abţină".

"Mihail Formuzal, Dmitri Constantinov şi comuniştii încearcă să obţină anumite rezultate care le convin doar lor. Ar trebui să ne gîndim, în primul rînd, la locuitorii Găgăuziei", a subliniat deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?