Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

10 celebrități care își doresc copii în 2014

5 ian. 2014,, 13:49   Showbiz
7567 1
Foto: vesti.kz
Surprinzător, chiar și vedetele, a căror zi este programată minut cu minut, își onorează cu plăcere obligațiile părintești. Așa, Victoria Beckham a recunoscut că își dorește încă o fată. Amintim că cuplul Beckham are trei fii și o fiică. Cu toate acestea, ex-Spice nu intenționează să se oprească la patru copii și planifică o nouă sarcină.

Interpreta Britney Spears a anunțat recent că intenționează să dea naștere la un al treilea copil și speră că aceasta va fi o fiică. Ea educă doi fii.

După ce s-a aflat despre apariția copiilor în familia Pugaciova - Galkin și în Ruisa a început o discuție aprigă pe marginea subiectului maternității surogat, producătorul Iosif Prigojin, spre uimirea fanilor, a declarat că încercările lor cu Valeria de a concepe un copil comun rămîn zadarnice. Dacă în cursul anului următor interpreta în vîrstă de 45 de ani nu va rămîne însărcinată, cuplul, urmînd exemplul Allei Pugaciova, intenționează să apeleze la serviciile unei mame surogat.

În vîrstă de 42 de ani, Lera Kudreavțeva, care s-a căsătorit cu hocheistul de 26 de ani, Igor Makarov, a anunțat, de asemenea, intenția de a-i dărui un copil tînărului soț. Potrivit acesteia, soțul ei a influențat-o pozitiv. Lera a învățat să gătească și cu plăcere se ocupă de menaj. Cu toate acestea, casa duce lipsă de rîs de copii, iar această problemă cuplul promite să o rezolve cît de curînd.

În ciuda faptului că inima prezentatoarei Aliona Vodonaeva este liberă, în microblogul său ea a recunoscut că ar vrea ca fiul său Bogdan să aibă o soră. Ea a venit chiar cu un nume pentru fetiță - Alisa.

Anton și Victoria Makarski, de asemenea, au anunțat recent despre dorința lor de a avea un al doilea copil. Amintim că perechea educă o fiică, Maria, care s-a născut după 15 ani de încercări ale cuplului de a concepe un copil. Acum, părinții fericiți visează la un fiu. Cu toate acestea, în cazul în care miracolul nu se va întîmpla, cuplul este pregătit să adopte un copil.

Cuplul de actori Ecaterina Klimova și Igor Petrenko intenționează în viitorul apropiat să dea naștere nu la unul, ci la doi copii! Ei deja au trei copii: Matvei, Kornei și fiica Liza. Actorii consideră că în familie trebuie să fie cît mai mulți copii. Este mai important decît cariera, averea etc.

Balerina Anastasia Vinokur, căsătorită de curînd cu producătorul Grigorii Matveevicev, a anunțat despre dorința de a da naștere primului copil.

Soția lui Justin Timberlake, Jessica Biel, a anunțat că este gata pentru maternitate. Shakira și prietenul ei, jucătorul de fotbal Gerard Pique, de asemenea, își doresc al doilea copil. Într-un interviu, interpreta a declarat că pentru ea a venit momentul cel mai favorabil pentru a rămîne din nou însărcinată. În decembrie 2012 s-a născut fiul lor, Milan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?