X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un lider de partid și un fost ministru au fost decorați de președintele Timofti

26 dec. 2013,, 16:45   Societate
3813 2
Foto: trm.md
Mai multe persoane au fost decorate, astăzi, de către președintele Nicolae Timofti pentru merite deosebite față de stat și măiestrie profesională. „Ordinul Republicii” a fost oferit liderului PLDM, Vlad Filat, pentru contribuția sa la aprofundarea dialogului cu Uniunea Europeană.

Filat a declarat că se simte onorat pentru distincția primită și că va continua să muncească în direcția modernizării țării.

“Ne-am propus să acţionăm în realizarea obiectivului naţional al Republicii Moldova – integrarea în marea familie a UE. În acest sens, facem paşi concreţi şi palpabili. Am demonstrat lumii întregi că sîntem o ţară cu oameni care pot fi solidari atunci cînd este nevoie şi privesc cu încredere viitorul Republicii Moldova, la fel ca şi viitorul nostru, al tuturor cetăţenilor ai acestei ţări”, a declarat Filat pe o rețea de socializare.

Cu o distincție din partea președintelui s-a ales și fostul ministru al Apărării, Valeriu Pleșca, care a fost decorat cu Ordinul „Gloria Muncii”. Fostul ministru a declarat pentru NOI.md că este mulțumit de ordinul pe care l-a primit.

“Aceasta este prima distincție pe care o primesc de la stat. În domeniul spiritual am mai multe distincții acordate de Mitropolia Moldovei. Mă simt puțin emoționat. Eu și colegii mei am realizat două proiecte destul de valoroase pentru Moldova”, a precizat Pleșca.

Printre persoanele decorate, astăzi, de președinte se numără și doi angajați ai Centrului Naţional Anticorupţie, cîțiva profesori universitari, oameni de cultură, funcționari publici și directori de întreprinderi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?