X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Voronin îi propune lui Diacov crearea unui nou partid democrat (VIDEO)

22 noi. 2013,, 10:53   Politică
5529 6
Foto: unimedia.info
Discuții aprinse astăzi în parlament. De această dată totul a început după ce liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, l-a felicitat pe democratul Dumitru Diacov cu ocazia primirii ordinului din partea șefului statului.Liderul PCRM i-a adus laude președintelui de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, sperînd să-l convingă că procedează greșit cînd optează pentru vectorul european al Republicii Moldova.

„Cunosc bine caracterul și poziția acestui om. Este un om echilibrat, cumpătat, care la momentele de răscruce a luat decizii importante pentru stat. Acum i-au pus lui Diacov un lanț pe gît și l-au dat într-o parte din activitatea politică. Îmi pare rău. Domnule Diacov, poate revenim înapoi și formăm un partid democrat normal, fără toți ceilalți”, i-a propus Voronin democratului.

Replica lui Dumitru Diacov nu s-a lăsat mult așteptată: „O dragoste neașteptată a domnului Voronin. Dacă o făcea cu 20 de ani în urmă, poate eram în altă situație. Noi într-adevăr ne cunoaștem de mulți ani de zile. Îmi pare rău ca acum sîntem pe diferite părți ale baricadei”, a punctat democratul.

După declarația făcută de Vladimir Voronin, președintele fracțiunii PDM, Marian Lupu, a spus că bănuiește că sînt scopuri ascunse în asemenea „declarații de dragoste”. „Domnul Voronin este un politician experimentat, iar atunci cînd spune vorbe dulci, trebuie să ne gîndim pentru ce le spune. Este o tactică, o șmecherie”, a precizat Lupu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?