Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4041

Reținut în flagrant cu marfă de brand

20 noi. 2013,, 16:57   Societate
3288 0
Foto: noi.md
Un bărbat în vîrstă de 37 de ani a fost reținut în flagrant de colaboratorii Serviciului Vamal în timp ce transporta un lot de încălțăminte și îmbrăcăminte de brand, în valoare de cîteva zeci de mii lei, fără acte de proveniență. Potrivit inspectorilor vamali, marfa, care fusese procurată de la Piața ”Kilometrul 7” din Odesa, a fost ascunsă în salonul și portbagajul automobilului.

Bărbatul a fost reținut de un echipaj al Serviciului Vamal în regiunea localității Beriozchi, raionul Anenii Noi. La solicitarea vameșilor de a opri automobilul șoferul a ignorat cerințele ofițerilor și a încercat să scape din vizorul echipajului mobil prin accelerarea vitezei. În cele din urmă, conducătorul mașinii a intrat într-o curbă periculoasă, pierzînd controlul volanului și răsturnîndu-se de pe carosabil. Din fericire, acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor operative, lotul de marfă a fost transportat în țară prin segmentul transnistrean, cu ocolirea posturilor vamale. Cazul este cercetat de către Secția fraude a Biroului Vamal Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și sancționării șoferului conform prevederilor legale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?