Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Formuzal îi cere lui Lupu să demisioneze imediat (VIDEO)

13 noi. 2013,, 12:29   Politică
4650 7
Foto: noi.md
Dacă Marian Lupu mai are măcar un pic de responsabilitate, el trebuie să demisioneze imediat din funcția de președinte al Partidului Democrat și să renunțe la mandatul de deputat în parlament. Cu acest apel s-a adresat, astăzi, bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, comentînd mitingul din 7 noiembrie de la Comrat, la care s-a cerut demisia bașcanului.

”Domnule Lupu, nu sînteți un democrat, ci o rușine a Moldovei democratice. Sînteți o rușine a întregii clasei politice și a populației țării. De aceea, vă rog să izbăviți Moldova de ”democrația” dvs.”, a menționat Formuzal.

Bașcanul a declarat că în Găgăuzia PDM bate toate recordurile la capitolul cinism și degradare morală, impunînd să iasă la mitingul ”regizat” de PDM persoane aflate la azilurile de bătrîni și persoane bolnave psihic. ”Ați coborît la un asemenea nivel, încît ați impus să vină la miting persoane care se află la azilul de bătrîni din Comrat, inclusiv persoane care se află la evidența psihiatrului! În loc să le acordați asistență și susținere din partea statului acestor bătrîni necăjiți, îi amenințați cu pierderea locului de trai, dacă nu participă la acest spectacol murdar? Ați impus acești oameni să poarte placarde cu inscripții care fac de rîs întreg poporul găgăuz și ați transmis aceste imagini în toată lumea. Cum pot fi calificate aceste acțiuni altfel decît crimă morală?! Domnule Lupu, ați depășit acea limită după care și cel mai cinic politician își pierde ultimele calități omenești, transformîndu-se într-o făptură mizerabilă fără pic de morală și rușine”, a subliniat Formuzal. Bașcanul și-a argumentat afirmațiile demonstrînd fotografii și date ale bătrînilor care au participat la miting.

Amintim că pe 7 noiembrie, la Comrat s-a desfășurat un miting organizat de activiștii Partidului Democrat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?