Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Expert: Declarația lui Hadârcă despre liberal-reformatori este o simplă intenție

8 noi. 2013,, 17:33   Politică
3980 1
Foto : noi.md
Declarația liberal-reformatorului Ion Hadârcă cu privire la posibilitatea creării de către PLR a unei formațiuni în parlament și eventualitatea ca deputații din fracțiunea PL să devină deputați independenți este una politică. Această opinie a fost exprimată de analistul politic Viorel Cibotaru, solicitat de NOI.md să comenteze spusele liderului liberal-reformator.

Cibotaru consideră că ar fi prematur să facă un pronostic privind șansele de accedere a PLR în parlament, mai ales că încă nu au foste exprimate anumite simpatii pentru această formațiune.

„Este o intenție la care fiecare politician are dreptul. În asta și constă viața politică – de a-i convinge pe oameni. Deocamdată nu are nimic în comun cu șansele reale pe care le vom vedea după ce vor fi exprimate anumite simpatii pentru această formațiune. Orice partid – și PL, și Partidul Liberal Reformator, dacă va fi înregistrat la Ministerul Justiției și va participa în campania electorală, are aceleași șanse ca și PCRM, și alte partide. Potențial toți au șanse, dacă vor reuși să facă o campanie bună și orice partid poate să se prăbușească, dacă va face greșeli care vor duce la pierderea electoratului”, a opinat expertul.

Deputatul liberal-reformator Ion Hadârcă susține că, odată cu înregistrarea oficială la Ministerul Justiției a Partidului Liberal Reformator (PLR), cei cinci deputați, în frunte cu liderul PL, Mihai Ghimpu, nu vor avea dreptul să se reconstituie ca fracțiune.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?