X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Opinie: Pe 3 noiembrie la Chișinău se așteaptă provocări similare celor din 1989 de la București (VIDEO)

28 oct. 2013,, 13:30   Societate
5897 3
Foto: noi.md
Uniunea Civică pentru Democrație Directă menționează că în cadrul mitingului preconizat pe 3 noiembrie curent ar putea să apară anumite provocări așa precum s-a întîmplat în 1989 la București. Atunci, conducătorul României, Nicolae Ceaușescu, a dispus organizarea unui miting de amploare care s-a transformat în cele din urmă într-un haos total. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, transmite NOI.md.

Președintele UCDD, Ruslan Popa, susține că duminică în Piața Marii Adunări Naționale de la Chișinău vor fi prezenți și simpatizanții comuniștilor. ”Comuniștii își cheamă, de asemenea, simpatizanții pe 3 noiembrie în piață. Aceștia vor veni cu steaguri și pancarte. Mark Tkaciuk a scris că vrea să ceară permisiunea de a ține o cuvîntare în cadrul acestui miting.El vrea să repete istoria din 1989 de la București, cînd Ceaușescu a adunat oamenii în susținerea lui și știm cu toții în ce s-a transformat pînă la urmă acel eveniment. Mai mult, nu-i exclus ca guvernarea să includă prin mulțime provocatori. Vă imaginați ce se poate întîmpla acolo?”, a precizat Ruslan Popa.

Amintim că duminică, 3 noiembrie, forțele aflate la guvernare convoacă o amplă manifestare publică întru susținerea integrării europene a Republicii Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?